De kracht van je gedachten

De kracht van je gedachten

Workshop

€ 95,00
De inschrijving voor deze cursus is op dit moment niet geopend.

Workshop

De kracht van je gedachten

Wil je meer vrijheid ervaren en een goede balans vinden? Dichter bij jezelf blijven en zelfverzekerd zijn over de keuzes die je maakt? Meer ontspannen en optimistisch in het leven staan?

In de workshops ‘De kracht van je gedachten’ leer je hoe jouw gedachten ontstaan en hoe deze je leven op dit moment beïnvloeden. Je krijgt inzicht hoe je een shift kunt maken van negatieve beperkende gedachten, naar een positieve mindset die voor je werkt, zodat je vanuit daar krachtige keuzes kunt maken.

Omstandigheden kunnen we niet veranderen, wel hoe we hiermee omgaan. Het leren van een krachtige positieve mindset is voor iedereen mogelijk, ongeacht je leeftijd, waar je vandaan komt of in welke levensfase je zit.

Wat kan je precies verwachten?

  • Je leert om nieuwe neurologische verbindingen te maken, waardoor jij zelf de sleutel in handen hebt voor meer rust en balans. Ook leer je om beter naar jezelf te luisteren en te weten wat je echt wilt. Dit zal direct positief doorwerken op je mentale gezondheid en weerbaarheid.
  • Je komt achter je persoonlijke waarden. Deze geven je houvast, zorgen ervoor dat je dichterbij jezelf blijft en je in jouw kracht blijft staan.
  • We gaan je angsten onder de loep nemen, waardoor je in gaat zien hoe ze je huidige keuzes en leven beïnvloeden. Je leert je angst(en) te transformeren zodat jij meer vrijheid, rust en balans gaat ervaren. Hierdoor kom je dichterbij jezelf en kan je jouw doelen en verlangens gaan realiseren.
  • Je krijgt tips over hoe je jouw hersenen gezond kunt houden.
  • Om je in balans te voelen, moet je in het middelpunt van je eigen leven staan. Het leven moet zich afspelen om jou heen. We gaan het hier uitgebreid over hebben, ook over hoe je beter om kunt gaan met prikkels en stress.
  • Je leert goed naar jezelf te luisteren, krijgt inzicht in je (on)bewustzijn en durft te vertrouwen op je intuïtie.
  • We maken samen een stappenplan en gaan je persoonlijke navigatiesysteem instellen zodat je jouw doelen optimaal kunt gaan bereiken.
  • Je leert om te gaan met tegenslagen, dichtbij jezelf te blijven en vanuit daar bewuste keuzes te maken.
  • Je krijgt Individuele opdrachten en tools om direct mee aan de slag te gaan. Deze helpen je met het veranderen van je mindset, om concrete stappen te zetten en snel resultaat te boeken. Ook ontvang je een persoonlijke planner die je gaat helpen bewuster te gaan leven.


Het doel is dat jij het leven gaat leiden wat jij graag wilt! Ik heb ongelooflijk veel zin om je te ontmoeten en je hierbij te gaan helpen!

"En langs het tuinpad van mijn vader"

"En langs het tuinpad van mijn vader"

Wie kent het niet.... maar waar komt dit lied vandaan? en wat heeft het te maken met Deurne? Ga je mee op excursie?

meer informatie click hier ›
AI Artificial intelligence, kennismaking via een lezing en of een cursus

AI Artificial intelligence, kennismaking via een lezing en of een cursus

De mens is de baas op aarde: wij kunnen dankzij onze intelligentie andere soorten inzetten in ons belang. Door onze intelligentie te gebruiken is AI uitgevonden. Het is de eerste uitvinding die de potentie heeft om intelligenter te worden dan wij!

Voor meer info click hier ›
Financiële ondersteuning via het Volwassenenfonds sport @ cultuur

Financiële ondersteuning via het Volwassenenfonds sport @ cultuur

Meer info click hier ›
DEZE VIND JE WELLICHT OOK LEUK