Volksuniversiteit Bergen op Zoom

Regio West Brabant 


Het cursusprogramma 2017-2018 voor Bergen op Zoom

Begin september kunt u weer verschillende cursussen volgen bij Volksuniversiteit Bergen op Zoom. Voor het totale overzicht klik hier.

Daarnaast bieden wij ook Spaans op reis, Frans op reis en Italiaans op reis aan. Als u al een beetje op weg bent met de Spaanse taal dan hebben wij een beginnerscursus Spaans. Op kunst gebied bieden wij voor het  eerst een cursus kunstgeschiedenis. Geniet nu nog meer van uw Museumbezoek en volg onze cursus. Kunsthistoricus Drs. Tom Molenaars laat u op een informatief toegankelijke en interactieve wijze kennis maken met de belangrijke en invloedrijke stijlperioden en hun wezenlijke kenmerken.

Voor mensen die willen integreren in onze samenleving wij op beginnersniveau een cursus NT2 aan (Nederlands als tweede taal) en een Inburgeringscursus

 


Algemene info

De Volksuniversiteit heeft tot doel activiteiten te ontwikkelen voor volwassenen. Zij doet dit zonder politieke of levensbeschouwelijke achtergrond en zonder winstoogmerk. Met het principe van een leven lang leren biedt de Volksuniversiteit cursussen op allerlei gebied. Het sociale contact in de cursusgroep is daarbij belangrijk, zodat leren een plezier wordt. Alle cursussen zijn aantrekkelijk geprijsd en worden gegeven door ervaren docenten.


Algemene Informatie

De cursussen worden georganiseerd vanuit Volksuniversiteit Breda, maar worden gegeven op locaties in Bergen op Zoom. Bij u om de hoek! Voor de algemene voorwaarden verwijzen wij u naar de website van Volksuniversiteit Breda.


Les locaties in Bergen op Zoom

Ontmoetingscentrum Korenaere, Korenmarkt 7, 4611 RD Bergen op Zoom

Ontmoetingscentrum Het Fort, Bernadettestraat 4,   4615 EV Bergen op Zoom

Kantooradres: Dr. van Mierlostraat 37, 4811 NK Breda, E-mail: breda@volksuniversiteit.nl,

Tel.: 076 521 72 33 (bereikbaar van 10.00 –16.00 uur van ma t/m do)


Inschrijven

U kunt mailen naar breda@volksuniversiteit.nl. U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd. Uw aanmelding is pas geldig als u dit inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend terugstuurt. U krijgt een bevestiging van inschrijving. Betaling geschiedt via een machtiging en kan eventueel in twee termijnen.

WWW.FACEBOOK.COM/VOLKSUNIBOZ/