rEGIO BERGEN OP zOOM

vOLKSUNIVERSITEIT bERGEN OP zOOM 
In  2016 is Volksuniversiteit Bergen op Zoom gestart.  De Volksuniversiteit heeft tot doel activiteiten te ontwikkelen voor volwassenen. Zij doet dit zonder politieke of levensbeschouwelijke achtergrond en zonder winstoogmerk.

Met het principe van een leven lang leren biedt de Volksuniversiteit cursussen op allerlei gebied. Het sociale contact in de cursusgroep is daarbij belangrijk, zodat leren een plezier wordt. Alle cursussen zijn aantrekkelijk geprijsd en worden gegeven door ervaren en gediplomeerde docenten.


programma 2017-2018

U kunt zich inschrijven voor verschillende cursussen van Volksuniversiteit Bergen op Zoom. Voor het totale overzicht klik hier.

Beheerst u de Spaanse taal al een beetje, schrijf u dan in voor onze beginners cursus Spaans.

Nieuw is onze cursus kunstgeschiedenis. Drs. Tom Molenaars laat u op een informatieve en interactieve wijze kennis maken met de belangrijke en invloedrijke stijlperioden en hun wezenlijke kenmerken.

Voor mensen die willen integreren en participeren in onze samenleving hebben wij op beginnersniveau een cursus NT2 en een inburgerinscursus.


Onze op reis cursussen zijn korte communicatieve beginnerslessen waarin u een basiswoordenschat krijgt en enige kennis van de grammatica. Zo staat u in alledaagse situaties  niet meer met de mond vol tanden. 
Algemene informatie

  • Inschrijven

De cursussen worden georganiseerd vanuit Volksuniversiteit Breda maar worden gegeven op locatie in Bergen op Zoom. Bij u om de hoek!

U kunt mailen naar breda@volksuniversiteit.nl. U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd. Uw aanmelding is pas geldig als u dit inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend terugstuurt. Vervolgens krijgt u een bevestiging van inschrijving. Betaling geschiedt via een machtiging en kan eventueel in twee termijnen.

Voor de algemene voorwaarden verwijzen wij u naar de website van volksuniversiteit Breda.


  • Leslocaties

Ontmoetingscentrum Korenaere

 Korenmarkt 7

4611 RD  Bergen op Zoom


Ontmoetingscentrum Het Fort

Bernadettestraat 4

4615 EV  Bergen op ZoomContact

Volksuniversiteit Breda

Dr. van Mierlostraat 37

4811 NK  Breda

Email: breda@volksuniversiteit.nl

Website www.volksuniversiteit-breda.nl

Telefoon:  076-521 72 33