rEGIO BERGEN OP zOOM

vOLKSUNIVERSITEIT bERGEN OP zOOM 
In  2016 is Volksuniversiteit Bergen op Zoom gestart.  De Volksuniversiteit heeft tot doel activiteiten te ontwikkelen voor volwassenen. Zij doet dit zonder politieke of levensbeschouwelijke achtergrond en zonder winstoogmerk.

Met het principe van een leven lang leren biedt de Volksuniversiteit cursussen op allerlei gebied. Het sociale contact in de cursusgroep is daarbij belangrijk, zodat leren een plezier wordt. Alle cursussen zijn aantrekkelijk geprijsd en worden gegeven door ervaren en gediplomeerde docenten.


programma 2017-2018

U kunt zich binnenkort  inschrijven voor verschillende cursussen van Volksuniversiteit Bergen op Zoom voor het voorjaar 2018.Algemene informatie

  • Inschrijven

De cursussen worden georganiseerd vanuit Volksuniversiteit Breda maar worden gegeven op locatie in Bergen op Zoom. Bij u om de hoek!

U kunt mailen naar breda@volksuniversiteit.nl. U krijgt dan een inschrijfformulier toegestuurd. Uw aanmelding is pas geldig als u dit inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend terugstuurt. Vervolgens krijgt u een bevestiging van inschrijving. Betaling geschiedt via een machtiging en kan eventueel in twee termijnen.

Voor de algemene voorwaarden verwijzen wij u naar de website van volksuniversiteit Breda.


  • Leslocaties

Ontmoetingscentrum Korenaere

 Korenmarkt 7

4611 RD  Bergen op Zoom


Ontmoetingscentrum Het Fort

Bernadettestraat 4

4615 EV  Bergen op ZoomContact

Volksuniversiteit Breda

Molenstraat 6

4811  GS  Breda

Email: breda@volksuniversiteit.nl

Website www.volksuniversiteit-breda.nl

Telefoon:  076-521 72 33