Cursus Zakelijke etiquette en omgangsvormen

Cursus

Zakelijke etiquette en omgangsvormenHoe stel ik mezelf, een collega of relatie aan iemand voor? Welke gelegenheid vraagt om een stropdas? Laat ik mijn mobiel aan tijdens een vergadering? Welke regels gelden er tijdens een zakendiner?

Gedragscodes en zakelijke etiquette kunnen beschouwd worden als richtlijnen die mensen houvast geven tijdens werkoverleg, een receptie, een zakendiner met een klant of gedurende een sollicitatiegesprek. Een van de basisbegrippen van etiquette is respect hebben voor elkaar.

Goede omgangsvormen zijn een onmisbare basis om je in alle situaties zelfverzekerd te voelen, omdat je weet wat er van je verwacht wordt en wat je van anderen kunt verwachten. Ze gelden als een soort sociale verkeersregels: Door de juiste inzet van omgangsvormen én goede manieren ontstaat structuur in jouw communicatie en interactie met anderen. Je zendt de juiste boodschap uit waardoor je sociaal en zakelijk grotere successen boekt.

Ben je startend in de zakenwereld, verander je van functie of heb je behoefte om jouw kennis op te frissen aangaande de ‘regels’ in het huidige moderne zakenleven? Dan zet je jezelf met deze 3-delige cursus meteen in de spotlights. Je leert de voornaamste zakelijke etiquetteregels toe te passen in relevante situaties uit de dagelijkse praktijk.

inschrijven
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 UUR  Totaal € 99