Programma

categorie

Volg ons op  

Inschrijven nieuwsbriefWorkshop Streetfood

Workshop

Streetfood

CulinairEten is overal! U hoeft maar door het centrum te lopen en u struikelt al over de aanbieders. Het gegrilde kippetje bij de poelier, de hamburgergiganten, het koffietentje op de hoek die ook koeken en taart verkopen, de supermarkten, groenteboeren, slagers, broodjeszaken en ga zo maar door. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende festivals die geheel gericht zijn op eten en drinken.
Wat op dit moment superhip is, is streetfood. Eten dat zo uit het vuistje gegeten kan worden. De hamburger, loempia en pizzaslice. Vooral verkocht door de giganten maar ook steeds vaker ziet u foodtrucks opduiken die dit streetfood verkopen. Tijd om er eens zelf mee aan de slag te gaan want een hamburger lijkt simpel maar een echt goede hamburger klaarmaken is dit nog niet!
We gaan aan de slag met streetfood uit alle windstreken die u thuis, in uw eigen keuken klaar kunt maken. Wat dacht u van zelfgemaakte bapao broodjes, of een springroll? Lekker! Maar dan vers en zo klaargemaakt dat er precies inzit wat u lekker vindt!

inschrijven
1 X 3,00 UUR  Totaal € 59
 
Misschien vindt u dit ook interessant?
Default Details

workshops Fingerfood - extra

08-04-2017 (13:00-16:00)

Feestje, verjaardag of gewoon gezellige visite, wat zet u nou weer op tafel…. Of het is dit jaar uw ... lees meer

inschrijven
1 X 3,00 UUR  Totaal € 59
Default Details

cursussen Russisch op reis

31-01-2017 (18:45-20:15)

Een korte communicatieve beginnerscursus, waarin u een basiswoordenschat krijgt en enige kennis van ... lees meer

inschrijven
12 X 1,50 UUR  Totaal € 198