Inschrijven

Hoe werkt de betaling? korting bredapas!


BETALING

Met uw inschrijving verplicht u zich tot betaling van het volledige cursusgeld.

U heeft de keuze uit drie mogelijkheden om te betalen:


iDEAL

Via internet uitsluitend met iDEAL-banking (houd uw bankgegevens bij de hand).


Machtiging (automatisch incasso)

Betalen met een machtiging voor automatische incasso kunt u aangeven zowel op het papieren inschrijfformulier als digitaal (inschrijven via de website). Indien u digitaal aangeeft dat u betaalt met een machtiging, dient u wel een gedownload inschrijfformulier te ondertekenen en op te sturen. 


  • U kunt het inschrijfformulier downloaden van de website.
  • ​U vindt het inschrijfformulier en de machtiging ook achter in het programmaboekje


De Volksuniversiteit zal het verschuldigde bedrag vanaf twee weken voor aanvang van de cursus van het door u aangegeven rekeningnummer afschrijven. Uw saldo dient op dat moment toereikend te zijn. Met ingang van 1 augustus 2014 is het gebruikmaken van IBAN-nummer verplicht en gelden de SEPA-regels. Het incasso ID van de Volksuniversiteit: NL29ZZZ411027660000. 


Contant

Contante betaling is alleen mogelijk als u uw inschrijving inlevert op ons kantoor aan de Molenstraat 6 en meteen betaalt (kantoortijden: maandag t/m donderdag, 10.00-16.00 uur.

(Tijdens schoolvakanties en erkende feestdagen gesloten). Pinnen is niet mogelijk.


betalen in termijnen

Betaling in termijnen is mogelijk bij een cursusprijs van € 150,- of meer. De tweede termijn moet uiterlijk 6 weken na aanvang van de cursus worden voldaan. 


KORTING met bredapas

Houders van een geldige BredaPas ontvangen 50% korting op de prijzen van cursussen. Om voor korting in aanmerking te komen moet u bij inschrijving uw BredaPas op kantoor tonen of een kopie van beide zijden opsturen. De BredaPas is gekoppeld aan het inkomen en kan aangevraagd worden bij het loket 'Wegwijs' in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 (maandag t/m vrijdag 8.00-14.00 uur, telefoon: 14 076). Voor meer informatie zie ook www.breda.nl/product/bredapas