Inschrijven

Hoe werkt de betaling? korting bredapas!


BETALING

Met je inschrijving verplicht je je tot betaling van het volledige cursusgeld.

Je hebt  de keuze uit drie mogelijkheden om te betalen:


iDEAL

Via internet uitsluitend met iDEAL-banking (houd je bankgegevens bij de hand).


Machtiging (automatisch incasso)

Betalen met een machtiging voor automatische incasso kun je aangeven zowel op het papieren inschrijfformulier als digitaal. Wanneer je op de knop iDEAL klikt verschijnt automatisch de knop voor incasso. Vink deze aan en je betaald in 2 termijnen.  


  • Je kunt het inschrijfformulier downloaden van de website en opsturen.
  • ​Je kunt ook bellen dan sturen we een inschrijfformulier op.


De Volksuniversiteit zal het verschuldigde bedrag vanaf twee weken voor aanvang van de cursus van het door jouw aangegeven rekeningnummer afschrijven. Het saldo dient op dat moment toereikend te zijn. Met ingang van 1 augustus 2014 is het gebruikmaken van IBAN-nummer verplicht en gelden de SEPA-regels. Het incasso ID van de Volksuniversiteit: NL29ZZZ411027660000. 


Contant

Contante betaling is alleen mogelijk als je jouw inschrijving inlevert op ons kantoor aan de Molenstraat 6 en meteen betaalt (kantoortijden: maandag t/m donderdag, 10.00-16.00 uur.

(Tijdens schoolvakanties en erkende feestdagen gesloten). Let op !!!Pinnen is niet mogelijk.


betalen in termijnen

Betaling in termijnen is mogelijk bij een cursusprijs van € 150,- of meer. De tweede termijn moet uiterlijk 6 weken na aanvang van de cursus worden voldaan. 


KORTING met bredapas

Houders van een geldige BredaPas ontvangen 50% korting op de prijzen van cursussen. Om voor korting in aanmerking te komen moet je bij inschrijving een kopie van beide zijden van de BredaPas opsturen. De BredaPas is gekoppeld aan het inkomen en kan aangevraagd worden bij het loket 'Wegwijs' in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 (maandag t/m vrijdag 8.00-14.00 uur, telefoon: 14 076). Voor meer informatie zie ook www.breda.nl/product/bredapas