Maatwerk

Zoek je  een passende cursus of training voor  je bedrijf?


Investeren in opleidingen en trainingen van je medewerkers is investeren in je bedrijf. Goed opgeleid personeel functioneert beter, is gemotiveerder, is flexibeler en geeft  je bedrijf een goed imago. Zoek je voor  je medewerkers een passende cursus of training? In overleg met jou ontwikkelen wij een cursus die qua duur, inhoud, locatie en prijs aansluit bij je wensen.

Een leven lang leren  wordt steeds meer een taak van het bedrijfsleven.


Wellicht wil je makkelijker met je buitenlandse zakenpartner communiceren?  Of beheersen je medewerkers te weinig de Nederlandse taal om de veiligheidsvoorschriften te kunnen lezen en te begrijpen.  Wil je dat jouw receptionisten de Franse of Engelse taal goed beheersen in woord en geschrift? Volksuniversiteit Breda kan je hierbij ondersteunen.


Doordat er gebruik gemaakt wordt van praktische situaties uit het dagelijks werk van jouw medewerkers, wordt de cursus echt maatwerk!


Regulier of maatwerk

Wij bieden onze cursussen op 2 manieren aan, via ons reguliere aanbod en via lessen op maat voor bedrijven en particulieren.

In ons reguliere cursusaanbod wordt uitgegaan van een algemeen lesprogramma. Hiervoor verwijzen wij  je naar de diverse taalcursussen op deze website. Wij begrijpen dat je als bedrijf specifieke eisen stelt aan wat jij, of  je medewerkers, gaan leren. Met een maatwerkcursus leert men precies datgene wat nodig is om optimaal te kunnen functioneren.


MAATWERK, Hoe werken wij?

Bij het leren van een taal is het basisniveau van een cursist zeer van belang, omdat dat bij iedereen verschillend is, is maatwerk belangrijk. Onze maatwerkcursussen houden hier uiteraard rekening mee. Vooraf wordt door middel van een intakegesprek met de docent en je medewerker het niveau bepaald, aan de hand van het Europees Referentiekader (zie bijlage of http://www.erk.nl)


De intake mondt uit in een plan van aanpak met concrete leerdoelen, en een aantal lessen voor je medewerkers. Dit kan zowel op individueel niveau maar ook als groep. Tussentijdse evaluatie zorgt ervoor dat wij continue de voortgang bewaken en in overleg blijven met de docent, de opdrachtgever en de cursist. Wanneer de training is afgerond vindt er een evaluatiegesprek met de cursist en de opdrachtgever plaats. 

De cursussen zijn niet bedoeld als ad hoc gebeuren, maar zullen bij een structurele inzet ten goede komen aan het rendement van je medewerkers en daarmee aan jouw organisatie.

De trainingen kunnen incompany gegeven worden. De training vindt dan in jouw bedrijf plaats. Zo hebben jouw medewerkers geen extra reistijd. Wel zo efficiënt!

Mocht je  niet over een passende ruimte beschikken, dan verzorgen wij de training graag in één van onze moderne leslokalen.


 Kosten

De prijs van elke cursus wordt gebaseerd op basis van de volgende criteria:

- het aantal lesuren

- aantal deelnemers in de groep/privélessen

- locatie van de training (incompany of extern)

- niveau van de training

- specifieke wensen

 

print werkwijze

  

ZAKELIJKE GEGEVENS

IBAN: NL34 INGB 000 314 04 62 

BIC: INGBNL 2A 

Incassant ID: NL 29 ZZZ 411 027 660 000 

KvK Breda: 411 02 766 

BTW nummer: 0050 70 247 B01 

(Taalcursussen en Lezingen BTW vrijgesteld)

De voordelen van ons maatwerk:


  • 100% AFSTEMMING OP jouw ORGANISATIE

  • IN SAMENSPRAAK MET ONZE DOCENT BEPAALT jij DOEL, INHOUD EN NIVEAU

  • NAAST GROEPSLESSEN IS OOK INDIVIDUELE TRAINING VAN MEDEWERKERS MOGELIJK

  • DATA en tijd BEPAAL  jij, WANNEER HET jou UITKOMTHeb je interesse in een van onze maatwerktrainingen of wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf, neem dan contact op met Marie-Thérèse Konsten. Zij is te bereiken via 076-521 72 33 en/of 06-526 725 76 of via mt.konsten@volksuniversiteit.nl