Workshop Beter fotograferen met je smartphone - vervolg

Workshop

Beter fotograferen met je smartphone - vervolgDeze smartphone fotografie workshop is vooral gericht op de praktijk. Dat betekent veel aandacht voor oefeningen, fotobewerking en fotobespreking. Het is een goede aanvulling voor cursisten die de introductieworkshop smartphone fotografie hebben gevolgd of voor mensen die zelf al voldoende basiskennis hebben van smartphone fotografie. 

 

De workshop is ook toegankelijk voor mensen met minder theoretische kennis, want het belangrijkste tijdens deze workshop is dat je leert in de praktijk door veel te oefenen.

 

Tijdens de workshop besteden we meer aandacht aan portretfotografie, landschapsfotografie, straat- en architectuurfotografie. De kennis en vaardigheden die worden opgedaan zijn ook toepasbaar op andere genres van fotografie, zoals stilleven/productfotografie en dierfotografie.

 

Zaken als fotocompositie, fotografeertechnieken en kijken naar licht zullen uitgebreid aan bod komen.

 

De workshop vindt zowel binnen als buiten plaats. Voor de praktijkoefeningen maken we een wandeling door het fotogenieke centrum van Breda. Fotobewerking en fotobespreking vinden in het leslokaal plaats.

 

Wat heb je nodig?

Een moderne smartphone (bij voorkeur niet ouder dan 5 jaar), Android /iPhone met voldoende vrije opslagruimte.

 

De docent, Chi Hong, is freelance fotograaf en gespecialiseerd in reis-, documentaire- en portretfotografie.

Publicaties in diverse internationale media, zoals Getty Images, National Geographic en Lonely Planet.

www.chihong.nl

inschrijven
1 workshop van 5 uur aanvangstijd 10:00 UUR  Totaal € 79