Workshop Arabisch  koken - januari

Workshop

Arabisch koken - januari



De Arabische keuken wordt vaak aangezien voor pittig en erg kruidig. Dit is echter niet het geval. De Marokkaanse, Libanese en andere keukens uit het midden Oosten hebben zoveel te bieden. Prachtig gebruik van kruiden, verse groentes en geweldige specerijen. De Arabische keuken is een traditionele, gezonde en natuurlijke keuken waarin veel groentes, granen, kruiden en specerijen worden gebruikt. Kenmerkend voor deze keuken is het gebruik van bulghur, yoghurt, rijst, linzen, aubergines en citroen. Je zult veel invloeden terug vinden van de Mediterrane en de Indiase keuken. Zelf was ik erg verrast na mijn eerste kennismaking met deze keuken en ik gebruik geregeld recepten uit deze contreien. Zo is de kiptajine met abrikozen en amandelen niet meer weg te denken uit mijn keuken en staan er geregeld bijgerechten als couscous, tabouleh en Oosters geïnspireerde salades op het menu. 

inschrijven
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00 UUR  Totaal € 65