Cursus Thematisch fotograferen

Cursus

Thematisch fotograferen



Je hebt de cursus 'basisfotografie' en wellicht ook  'creatief fotograferen' gevolgd en je vindt het leuk om samen met anderen en onder begeleiding van een docent bezig te blijven met fotografie. Met als doel: steeds betere foto's leren maken. De cursus 'thematisch fotograferen' is dan precies iets voor jou.

De groep Thematisch fotograferen komt vijf keer op locatie, vaak ook buiten Breda, bij elkaar in steeds weer een ander seizoen. De deelnemers krijgen per locatie opdrachten. De resultaten worden digitaal via een (niet openbaar) webalbum door alle deelnemers en docent Willem D A Laros van commentaar voorzien. Zo ontstaat er een wisselwerking, discussie. Met als bijkomend doel: goed naar foto’s (leren) kijken. De thema's en locaties worden zoveel mogelijk in overleg met de cursisten bepaald.

Bij alle thema's komen ook fotografische zaken nadrukkelijk aan bod: licht meten, scherptediepte, compositie, nabewerken. Veel oud-cursisten van Thematisch fotograferen zijn ook actief op Instagram (@willemlaros).

Om met succes aan deze cursus deel te nemen is ervaring met fotograferen eigenlijk wel noodzakelijk. Daarnaast beschik je over een spiegelreflex-, systeem- of compactcamera met voldoende instelmogelijkheden. Regelmatig gebruiken we ook een statief.

Naast het cursusgeld zijn bijkomende kosten mogelijk in de vorm van reis- en entreekosten, of bijvoorbeeld de kosten van een gids.

 

inschrijven
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 UUR  Totaal € 145