Cursus Engels IV (A2 naar B1)

Engels IV (A2 naar B1)

Engels

This course is intended for students who have followed English at level III or for those who have learnt English for 3 or 4 years. Students must have time to spend approximately 2 hours a week on homework. A reasonable knowledge of grammar is expected.

Classes are once a week (with the exception of school holidays). Groups are always small, 16 at most.

Have you learnt English elsewhere? Then we will make an assessment of your level.

Do not order your books until it is certain the course will start. You can order your books from info@kemhol.nl or www.intertaal.nl.

De lessen zijn eenmaal per week (schoolvakanties uitgezonderd). U krijgt les in een groep van ongeveer 16 cursisten.Heeft u elders Engels geleerd? dan is niveaubepaling noodzakelijk. Als het zeker is dat uw cursus doorgaat kunt u boeken bestellen bij de boekhandel (info@kemhol.nl) of via internet (www.intertaal.nl).

24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 UUR  Totaal € 379

Deze cursus is helaas volgeboekt of uitgesteld
Vul onderstaand formulier in voor de reservelijst