Cursus Dutch II:  A1 op weg naar A2 - overdag

Dutch II: A1 op weg naar A2 - overdag

Deze cursus is voor buitenlanders die niveau A1 hebben. Je hebt in je eigen land een middelbareschooldiploma en / of hoger onderwijs gehad. Je spreekt ook een andere vreemde taal, bijvoorbeeld Engels, Duits of Frans.
Door een intakegesprek bepalen onze gecertificeerde docenten of je deze cursus kunt volgen. Of je hebt eerder een cursus bij de Volksuniversiteit Breda gevolgd.
In de cursus gebruiken we het cursusboek Taaltalent 2, hoofdstuk 1-4. Je moet ook huiswerk maken, ongeveer 3 uur per week. Je leert spreken, gesprekken, lezen, luisteren en schrijven over thema’s uit het dagelijks leven.

Aan het eind van deze cursus ben je op weg naar niveau A2 van het Europees Referentiekader. Je ontvangt een certificaat.
Kijk voor informatie over niveau A2 bij de cursus ‘naar A2’.

16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 UUR  Totaal € 288