Culinair

“Het enige wat ik wilde, was om het koken van goed eten toegankelijk te maken voor iedereen. Om te laten zien dat je fouten mag maken – gebeurt mij ook regelmatig – en dat dit niet erg is.” (Jamie Oliver, Brits chef-kok. 1975-)

De cursussen en workshops op culinair gebied van Volksuniversiteit Breda richten zich niet alleen op culinaire hoogstandjes en exotische keukens, maar ook aan betrekkelijk nieuwe trends als fingerfood en streetfood en eenvoudige, gezonde maaltijden wordt aandacht besteed.

Samen koken, betekent ook samen eten. Er wordt gewerkt in kleine groepjes aan de hand van recepten en na iedere sessie schuift u gezamenlijk aan om te genieten van de zelfbereide maaltijden en hapjes.    


Default Details

Workshop Grand dessert

12-12-2017 (19:00-22:00) - CRE468

Grand dessert ... lees meer

1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00 UUR  Totaal € 63
Default Details

Cursus Zelf pasta maken

20-01-2018 (14:00-17:00) - CRE469

Zelf pasta maken ... lees meer

inschrijven
1 les van 3 uur aanvangstijd 14:00 UUR  Totaal € 63
Default Details

Workshop Thaise keuken - maart

20-02-2018 (19:00-22:00) - CRE470

Thaise keuken - maart ... lees meer

inschrijven
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00 UUR  Totaal € 63
Default Details

Workshop Italiaanse keuken

06-03-2018 (19:00-22:00) - CRE471

Italiaanse keuken ... lees meer

inschrijven
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00 UUR  Totaal € 63
Default Details

Cursus Word een echte bierkenner!

13-03-2018 (19:00-22:00) - CRE476

Word een echte bierkenner! ... lees meer

inschrijven
4 lessen van 3 uur , om de 2 weken aanvangstijd 19:00 UUR  Totaal € 149
Default Details

Workshop Salades en soepen

20-03-2018 (19:00-22:00) - CRE472

Salades en soepen ... lees meer

inschrijven
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00 UUR  Totaal € 63