Inschrijven

Hoe schrijft u zich in?


inschrijven VIA DEZE WEBSITE

Via de website schrijft u zich in voor een cursus door het inschrijfformulier volledig in te vullen, te betalen via iDEAL en tenslotte uw inschrijving te bevestigen. Met uw aanmelding verklaart u kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden. 


Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een cursus klikt u op 'inschrijven'. Uw keuze komt dan automatisch in de winkelwagen. U kunt meerdere cursussen tegelijk bestellen. 

Met uw inschrijving verplicht u zich tot betaling van het volledige cursusgeld. Kortingen worden pas toegekend na overhandiging van een geldige BredaPas (fotokopie of scan van beide zijden van de pas toesturen).


U  betaalt vervolgens met iDEAL. Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen, krijgt u automatisch een email ter bevestiging van u bestelling. Daarna ontvangt u van ons uw bewijs van inschrijving. Dat betekent nog niet dat de cursus definitief doorgaat, dat hoort u een week voor de formele aanvang datum van de cursus. 


Bewaar het bewijs van inschrijving (per email of indien u geen email heeft: per post) zorgvuldig en neem het de eerste bijeenkomst mee (of via uw mobiel laten zien). 


Als op de website staat aangegeven dat een cursus VOL is, kunt u zich aanmelden voor een reserveplaats. Indien mogelijk wordt een extra cursus aangeboden en krijgt u hierover bericht.

Mocht een cursus niet doorgaan dan ontvangt u het volledige cursusgeld terug op uw rekening. 


inschrijven VIA het inschrijfformulier van het cursusboekje

Het inschrijfformulier vindt u ook in het halfjaarlijks programmaboekje van Volksuniversiteit Breda. Wanneer u bij ons ingeschreven staat, ontvangt u het programmaboekje automatisch per post. 

U kunt het inschrijfformulier ook downloaden en uitprinten. Gebruik daarvoor deze link.


U vult het inschrijfformulier in (één formulier per persoon ) en ondertekent aan beide kanten (éénmalige machtiging voor automatische incasso).


Dit inschrijfformulier kunt u vervolgens in de brievenbus stoppen van Volksuniversiteit Breda, Dr. van Mierlostraat 37, 4811 NK Breda of versturen per post. U ontvangt van ons uw bewijs van inschrijving. 

Bewijs van inschrijving (per email of indien u geen email heeft: per post) zorgvuldig bewaren en meenemen naar de eerste bijeenkomst (of via uw mobiel laten zien). 


Met uw aanmelding – door middel van volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier, door onze cursusadministratie ontvangen – verklaart u kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en eventuele termijnbetalingen zoals deze onder Algemene Voorwaarden vermeld staan.


Zakelijke gegevens

IBAN: NL 34 INGB 000 314 04 62 

BIC: ING NL 2A 

Incassant ID: NL 29 ZZZ 411 027 660 000

KvK Breda: 411 02 766

BTW nummer: 0050 70 247 B01

(Taalcursussen en Lezingen BTW vrijgesteld)


Betaling

Met uw inschrijving verplicht u zich tot betaling van het volledige cursusgeld. U heeft de keuze uit drie mogelijkheden om te betalen 


  • Via internet uitsluitend met iDEAL-banking (houd uw bankgegevens bij de hand).


  • Betalen met een éénmalige machtiging voor automatische incasso kan alleen als u zich schriftelijk aanmeldt. Een inschrijfformulier vindt u achterin het programmaboekje. U kunt het ook downloaden van de website. Het inschrijfformulier dient ondertekend te zijn onderaan de machtiging. De Volksuniversiteit zal het verschuldigde bedrag vanaf twee weken voor aanvang van de cursus van het door u aangegeven rekeningnummer afschrijven. Uw saldo dient op dat moment toereikend te zijn. Met ingang van 1 augustus is het gebruikmaken van IBAN nummer verplicht en gelden de SEPA regels. Het incasso ID van de Volksuniversiteit: NL29ZZZ411027660000. 


  • Contante betaling is alleen  mogelijk als u uw inschrijving inlevert op ons kantoor aan de Dr. van Mierlostraat 37 en meteen betaalt (kantoortijden: maandag t/m donderdag, 10.00-16.00 uur, tijdens schoolvakanties en erkende feestdagen gesloten).

TERMIJNBETALINGEN

Betaling in termijnen is mogelijk bij een cursusprijs van € 150,- of meer. De tweede termijn moet uiterlijk 6 weken na aanvang van de cursus worden voldaan. 


KORTINGEN

Houders van een geldige BredaPas ontvangen 50% korting op de prijzen van cursussen. Om voor korting in aanmerking te komen moet u bij inschrijving uw BredaPas op kantoor tonen of een kopie van beide zijden opsturen. De BredaPas is gekoppeld aan het inkomen en kan aangevraagd worden bij het loket 'Wegwijs' in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 (maandag t/m vrijdag 8.00-14.00 uur, telefoon: 14 076). Voor meer informatie zie ook www.breda.nl/product/bredapas