Workshop Zelfregie met SoulCollage

Workshop

Zelfregie met SoulCollageSoulCollage bevordert je creativiteit en intuïtie, je zelfcompassie en zelfregie. Het is een prachtige methode om je leven meer in balans te brengen. Je leert verschillende delen van jezelf beter kennen waardoor je los kunt komen uit vastgeroeste patronen.

SoulCollage bestaat uit het maken van collages op kaarten en het onderzoeken wat de betekenis is van de kaart. Iedere kaart die je maakt kun je zien als een aspect van jezelf. Aan de hand van het zogenoemde SoulCollage proces geef je de kaart, en daarmee dit facet van jezelf, een stem.

In deze introductieworkshop ga je een of meerdere kaarten maken en een van de kaarten laten spreken, waardoor je een goede indruk krijgt van wat SoulCollage voor je kan betekenen.

Deze introductieworkshop duurt drie uur. Alle materialen liggen klaar.

SoulCollage is ruim 25 jaar geleden ontwikkeld door de psycholoog/theoloog Seena Frost in de Verenigde Staten en inmiddels wereldwijd enorm in opkomst. Op internet is dan ook heel veel informatie te vinden. Onder andere deze video waarin Seena zelf uitlegt wat SoulCollage is en hoe het werkt: https://www.youtube.com/watch?v=rtDBTTneHfY

inschrijven
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00 UUR  Totaal € 39