Cursus Help!!  Ik ga een bedrijf starten

Cursus

Help!! Ik ga een bedrijf starten

Hoe organiseer ik mijn boekhouding en waar moet ik nog meer op letten?Ben je een startende ondernemer? Of ben je net met je bedrijf gestart? Daar komt veel bij kijken en er zijn een heleboel zaken waar je rekening mee moet houden. Eén daarvan is je boekhouding. In deze cursus leer je alles om een goede start te maken met je bedrijf en je boekhouding. Na deze cursus weet je waar je rekening mee moet houden en hoe je eenvoudig je administratie bij kunt houden. 

 

De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten. Tijdens de eerste 5 bijeenkomsten zullen we inzoomen op het bijhouden van de administratie. De 6e bijeenkomst gaat met name over belastingen. In de 3 bijeenkomsten daarna komt het bepalen van je doelgroep, PR, Sociale Media en marketing aan bod. De laatste les is een samenvatting van alles wat besproken is en gaan we in op jullie vragen.

 

Tijdens de cursus leer je hoe je de boekhouding eenvoudig kunt opzetten en bijhouden in excel, aan de hand van een verstrekt format. Je gaat hiermee ook praktisch aan de slag. Je kunt dit doen aan de hand van je eigen administratie of naar aanleiding van een casus die aangeboden wordt. Zo breng je het geleerde direct in de praktijk en behoud je overzicht in je onderneming. 

 

Voor de cursus maakt het niet uit of je van plan bent om te starten of net begonnen bent met je bedrijf, of dat je gewoon graag meer inzicht hebt in de onderwerpen die worden beproken. Na deze cursus weet je waar je allemaal rekening mee dient te houden als je zelf een onderneming hebt en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

10 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 UUR  Totaal € 285


Deze cursus is helaas volgeboekt of uitgesteld
Vul onderstaand formulier in voor de reservelijst