Workshop Workshop smartphone fotografie: leren kijken als een fotograaf - februari

Workshop

Workshop smartphone fotografie: leren kijken als een fotograaf - februariDeze smartphone fotografie workshop is vooral gericht op de praktijk en het leren kijken en zien van mooie beelden in de omgeving om ons heen. Het is voor iedereen toegankelijk en kan los van de basisworkshop gevolgd worden.

 

Er is veel aandacht voor het doen van oefeningen, foto’s beoordelen en bewerken. Deze keer zal de aandacht meer gericht zijn op de door de deelnemers gemaakte foto’s. Deelnemers krijgen tips en suggesties van de docent om mooie composities te maken en een foto mooier en interessanter te maken, vóór en ná het klikken.

 

De workshop vindt zowel binnen als buiten plaats. Voor de praktijkoefeningen maken we een wandeling door het fotogenieke centrum van Breda. Fotobewerking en fotobespreking vinden in het leslokaal plaats.

 

Wat heb je nodig? Een moderne smartphone (bij voorkeur niet ouder dan 7 jaar), Android/iPhone/Windowsphone met voldoende vrije opslagruimte.

 

De docent, Chi Hong, is freelance fotograaf en gespecialiseerd in reis-, documentaire en portretfotografie. Publicaties in diverse internationale media, zoals Getty Images en National Geographic en Lonely Planet.

www.chihong.nl

inschrijven
1 workshop van 6 uur aanvangstijd 10:00 UUR  Totaal € 89