Cursus Nabewerken  met Adobe Photoshop Elements

Cursus

Nabewerken met Adobe Photoshop ElementsIn 5 bijeenkomsten leer je omgaan met het fotoshop programma: Adobe Photoshop Elements. Je leert veranderingen aan te brengen in je foto's waardoor de kwaliteit wordt vergroot. Met Photoshop werk je met verschillende lagen. Deze lagen vormen een belangrijk aspect van dit programma, omdat je hiermee o.a. afbeeldingen naadloos in elkaar over kunt laten vloeien en delen van een afbeelding kunt verbergen. Er zijn ook andere manieren om dit te doen, maar het voordeel van lagen is dat de bewerkingen die je aanbrengt de foto's niet beschadigen. Je kunt deze dus altijd weer aanpassen of je kunt zelfs teruggaan naar de oorspronkelijke afbeelding.
Elke les krijg je een nieuwe opdracht die we gezamenlijk in de les oefenen en die je thuis kunt herhalen.De volgende onderwerpen komen aan de orde: portretbewerken, groepsfoto bewerken(persoon uit een andere foto in foto plaatsen), rechtzetten & een collage maken, zwart-wit foto met 1 kleuraccent in de foto, naamstempel en logo maken.
Je hebt voor deze cursus het programma Adobe Photoshop Elements(vanaf nr. 11 t/m 14) nodig en een laptop waarop dit programma is geïnstalleerd.

inschrijven
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 UUR  Totaal € 152