Workshop Bob Ross - Noorderlicht - 4 december

Workshop

Bob Ross - Noorderlicht - 4 decemberNog steeds genieten veel mensen dagelijks van de tv-show van Bob Ross. Tijdens deze dertig minuten durende show maakt hij één schilderij. Ook jij kunt net als Bob Ross in deze workshop jouw schildersdroom verwezenlijken. Zelfs als je nog nooit hebt getekend of geschilderd, kun je, zoals zo velen het vóór jou al gedaan hebben, in een korte tijd leren schilderen en met een prachtig schilderij naar huis gaan.
De Nat-op-Nat Techniek® van Bob Ross is een uitstekende techniek om in een korte tijd te leren schilderen. Je zult ervaren hoe geweldig deze techniek is; en dat alleen met de Bob Ross materialen en jouw inzet.
Deze techniek heet zo omdat je namelijk met de voor deze techniek ontwikkelde verf, laag over laag aanbrengt op het doek, terwijl de olieverf nog nat is. Je hoeft dus niet te wachten totdat de verf droog is. Met de veertien basiskleuren kunnen nagenoeg alle kleuren gemengd worden. Het canvas dat gebruikt wordt is voorzien van twee lagen primer. Hierop breng je een grondlaag aan waarop je gaat schilderen. De grondlaag is er in drie variëteiten. Namelijk wit, zwart en transparant.

inschrijven
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 10:00 UUR  Totaal € 39