Cursus Bob Ross - schildercursus

Cursus

Bob Ross - schildercursusNog steeds genieten veel mensen dagelijks van de tv-show van Bob Ross. Tijdens deze dertig minuten durende show maakt hij één schilderij. Ook jij kunt net als Bob Ross in deze cursus jouw schildersdroom verwezenlijken. Zelfs als je nog nooit hebt getekend of geschilderd, kun je, zoals zo velen het vóór jouw al gedaan hebben, in een korte tijd leren schilderen.

In de 5 bijeenkomsten wordt geoefend met het schilderen van de thema's lucht, bergen, bomen en water die in de laatste les worden gecombineerd tot één kunstwerk.

De Nat-op-Nat Techniek® van Bob Ross is een uitstekende techniek om in een korte tijd te leren schilderen. Je zult ervaren hoe geweldig deze techniek is; en dat alleen met de Bob Ross materialen en jouw inzet. Deze techniek heet zo omdat je namelijk met de voor deze techniek ontwikkelde verf, laag over laag aanbrengt op het doek, terwijl de olieverf nog nat is. Je hoeft dus niet te wachten totdat de verf droog is. Met de veertien basiskleuren kunnen nagenoeg alle kleuren gemengd worden. Het canvas dat gebruikt wordt is voorzien van twee lagen primer. Hierop breng je een grondlaag aan waarop je gaat schilderen. De grondlaag is er in drie variëteiten. Namelijk wit, zwart en transparant.

Met de aan te schaffen schildersmaterialen kun je na het volgen van de cursus nog jaren vooruit!

inschrijven
5 lessen van 3 uur aanvangstijd 10:00 UUR  Totaal € 185