Cursus Bob Ross - schildercursus

Cursus

Bob Ross - schildercursusNog steeds genieten veel mensen dagelijks van de tv-show van Bob Ross. Tijdens deze dertig minuten durende show maakt hij één schilderij. Ook u kunt net als Bob Ross in deze cursus uw schildersdroom verwezenlijken. Zelfs als u nog nooit hebt getekend of geschilderd, kunt u, zoals zo velen het vóór u al gedaan hebben, in een korte tijd leren schilderen. In de 5 bijeenkomsten wordt geoefend met het schilderen van de thema's lucht, bergen, bomen en water die in de laatste les worden gecombineerd tot één kunstwerk.
De Nat-op-Nat Techniek® van Bob Ross is een uitstekende techniek om in een korte tijd te leren schilderen.U zult ervaren hoe geweldig deze techniek is; en dat alleen met de Bob Ross materialen en uw inzet.
Deze techniek heet zo omdat u namelijk met de voor deze techniek ontwikkelde verf, laag over laag aanbrengt op het doek, terwijl de olieverf nog nat is. U hoeft dus niet te wachten totdat de verf droog is.Met de veertien basiskleuren kunnen nagenoeg alle kleuren gemengd worden. Het canvas wat door u gebruikt wordt is voorzien van twee lagen primer. Hierop brengt u een grondlaag aan waarop u gaat schilderen. De grondlaag is er in drie variëteiten. Namelijk wit, zwart en transparant.
Met de aan te schaffen schildersmaterialen kunt u na het volgen van de cursus nog jaren vooruit!

inschrijven
5 lessen van 3 uur aanvangstijd 10:00 UUR  Totaal € 185