Workshop Hoe hoort het eigenlijk: algemene etiquette

Workshop

Hoe hoort het eigenlijk: algemene etiquetteTe laat op een afspraak komen, welk beeld geeft dit bij de ander? Je telefoon gebruiken tijdens het afrekenen aan de kassa? Of appen tijdens een etentje? Ergens te gast zijn, hoe hoort het eigenlijk? Wat is het effect van uw non-verbale, verbale en digitale communicatie op jouw omgeving? Hoe breidt je jouw sociale netwerk uit?

Om het contact met anderen soepel en prettig te laten verlopen is enige basiskennis van etiquette geen overbodige luxe. Etiquette is een geheel van cultuurgebonden beleefdheidsregels en omgangsvormen. In onze moderne, snelle en drukke samenleving wordt het individualisme steeds groter. Goede omgangsvormen en rekening houden met de ander geeft voldoening en dwingt respect af.

Met onderwerpen uit de dagelijkse praktijk, verschillende oefeningen en een interessante etiquette-test is deze workshop een aanrader voor iedereen die zijn kennis van algemene beleefdheidsregels en omgangsvormen in onze moderne samenleving wil opfrissen of aanscherpen. Kortom, voor iedereen die graag wil weten ‘hoe het hoort’.

 

inschrijven
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00 UUR  Totaal € 39